Vědecká konference o realizaci Listiny základních práv a svobod v právním řádu České republiky - Karel Schelle (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 1993)
Dne 6. října 1993 se na brněnské právnické fakultě, zejména z iniciativy katedry ústavního práva a politologie, uskutečnila vědecká konference na téma. "Realizace Listiny základních práv a svobod v právním řádu České republiky". Konference se zúčastnili zástupci právnických fakult v České i Slovenské republice, vědeckých pracoviště, především Akademie věd České republiky a právnici z praxe, zejména justice a prokuratury.