Jaroslav Ivor a kol., Trestné právo, kriminalistika, bezpečnostné vedy a forenzné disciplíny v kontexte kontroly kriminality. Pocta Viktorovi Poradovi k 70. narodeninám - Tereza Konečná (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2014)
Recenze publikace - Jaroslav Ivor a kol., Trestné právo, kriminalistika, bezpečnostné vedy a forenzné disciplíny v kontexte kontroly kriminality. Pocta Viktorovi Poradovi k 70. narodeninám