Індивідуальний підхід як засіб формування інтелектуальної культури учнів - О. А. Пермяков; Н. І. Зеленкова (Освітній вимір, 2011)
У статті з’ясовано основні поняття досліджуваної теми, проаналізовано зміст інтелектуальної культури учнів, показано основні шляхи її формування.