OPINIILE STUDENȚILOR CU REFERIRE LA VALORILE MORALE ÎN CONTEXTUL PREGĂTIRII PROFESIONALE ȘI ANGAJĂRII ÎN CÂMPUL MUNCII - USM ADMIN (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte ale Educatiei, 2019)
În articol 1 este abordată problema privind valorile morale ale studenților. În acest sens, sunt analizate opiniile studenților cu privire la mediul economic și moralitate, la politicile educaționale universitare vis-a-vis de problema discutată, grupul de studenți și moralitatea. Totodată, sunt propuse modalități de eficientizare a procesului de formare- dezvoltare a valorilor morale ale studenților. Cuvinte-cheie: valori, valori morale, conștiință morală, conduită morală, Cod de etică, Statut universitar, grup social, norme de conduită, moralitate.