Bilimsel Toplantı Duyuruları - Adli Tıp Uzmanları Derneği ATUD (Adli Tıp Bülteni, 1997)
1 Rad. 97 3. Tıbbi Görüntüleme ve Girişimsel Radyoloji Kongresi 28 Ekim-2 Kasım 1997, Dedeman Oteli, Antalya. Tıbbi Görüntüleme ve Girişimsel Radyoloji Derneği. 2 6. Ulusal Ultrasonografi Kongresi 5-9 Ekim 1997, Pine-Bay Holiday Resort, Kuşadası-Aydın. Tıbbi Ultrasonografi Derneği, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyodiagnostik Anabilim Dalı. 3 14. Ulusal Gastroentçroloji Kongresi 28 Eylül-3 Ekim 1997, Mersin. Türk Gastroenteroloji Derneği. 4 Türk Tabipleri Birliği Tıp Eğitimi Toplantılar Dizisi 1, “Aktif Tıp Eğitimi”. 20 Aralık 1997, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi “R” Salonu. 5 III. Ulusal Su Sempozyumu 18 Mart 1998, Sabancı Center Konferans Salonu. İstanbul Üniversitesi Tıbbi Ekoloji ve Hidro- Klimatoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi, Türk Ekoloji ve Hidro-Klimatoloji Derneği. 6 Ultrasound Congress in Obstetrics and Gynecology 11-15 April 1998, Polat Renaissance Hotel, İstanbul. Obstetrik ve Jinekoloji Ultrasonografi Derneği. 7 GATA 100. Yıl II. Sempozyumu (Tıpta Görüntü Analizi) 18-19 Nisan 1998, Askeri Müze, İstanbul. Türk Patoloji Derneği 8 XIV. Patoloji Sempozyumu (Hematopatoloj i) 27-30 Mayıs 1998, Belek-Antalya. 9 İstanbul Tıp Fakültesi 14. Kurultayı 27-31 Mayıs 1998, İstanbul Tıp Fakültesi Toplantı Salonları, Çapa, İstanbul. 10 15- Jinekopatoloji Kongresi Tekrarlayan Gebelik Kayıpları 10-12 Haziran 1998, Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Konferans Salonu, Üsküdar, İstanbul. Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği 11 ISC 98 22nd International symposium on chromatography, 13-18 Eylül 1998, Rome, Italy. F Dondi, Department of Chemistry, Universitâ di Ferrara, Via L Borsari, 46, 1-44100 Ferrara, Italy. . 12 14th International Symposium on the Forensic Sciences 12-16 Ekim 1998, Adelaide, Australia. Plevin & Assocs., PO Box 54, Burnside, S Australia5066. Tel: +61 8 83798177 Fax: +6l 8 83798222. Email: plevin www. camtech. net. au/~ plevin/ANZISFS14. html 13 XVI. Ulusal Çocuk Cerrahisi Kongresi 14-17 Ekim, 1998, Belek-Antalya. Tel-Faks: (0212) 635 11 81 Email: saksoyek@superonline.com 14 ESTSS 6th European Conference on Traumatic Stress Psyco Traumatology Clinical Practice and Human Rights 5-8 June 1999, İstanbul-Turkey Tel: (90.212) 264 37 70 Fax: (90.212) 280 39 6l Email: interium@turk.net