Проблемні питання сучасного миробудівництва: дискусії та перспективи - Andrii Gusiev (Наукові студії із соціальної та політичної психології, 2020)
Представлено результати аналізу проблемних питань та дискусій навколо традиційних моделей миробудівництва, які мають місце у світовому англомовному миротворчому просторі.