El Principat d’Andorra davant la situació d’emergència sanitària causada per la COVID-19 (CA-ES) - Isidre Bartumeu Martínez (Revista Catalana de Dret Públic, 2020)
Informe sobre les actuacions relatives a la COVID-19 a Andorra.