Внесок В.П. Костенка у розвиток суднобудівної промисловості - O. V. Sandurska (Історія науки і техніки, 2013)
В статті В.П. Костенко розглядається як визначний інженер-проектувальник суднобудівної промисловості. Дається характеристика його внеску у розвиток вітчизняного суднобудування та будівництва суднобудівних заводів.