Dette nummers samlede anmeldelser - Charlotte Bloch; Anne Katrine Gjerløff (Kvinder, Køn & Forskning, 2005)
Jakob Demant og Charlotte Klinge-Christensen: Boybands & teenagepiger: Kønsidentitet og drømmen om romantisk kærlighed. Forlaget Sociologi 2004.Agnes S. Arnórsƒóttir og Jens A. Krasilnikoff (red.): Køn i Historien. Aarhus Universitetsforlag 2004.