ПРОБЛЕМНІ ЗАВДАННЯ НА УРОКАХ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ МОВЛЕННЯ УЧНІВ - І. А. Бендрик (Освітній вимір, 2011)
У статті теоретично обгрунтовано використання проблемних завдань на уроках англійської мови.