Ставлення молоді до вживання спиртних напоїв - Олександр Радченко; Світлана Радченко (Фізичне виховання, спорт і культура здоров’я у сучасному суспільстві, 2017)
Розглянуто проблему ставлення молоді до вживання спиртних напоїв у м. Луцьку. Вивчено кількість реклами спиртних напоїв на телебаченні.