Mikroregionalizacija geografsko-turističkog prostora Ulcinjske opštine - Maksut Dž. Hadžibrahimović (Dela, 1987)
Obravnavana so nekatera izhodišča mikroregionalizacije s turističnega vidika ter predstavljena podrobna regionalizacija uljcinskega območja, predvsem na osnovi morfoloških potez.