La millora de la formació inicial de mestres: el Programa de Millora i Innovació en la Formació de Mestres, MIF - Miquel Martínez i Martín; Enric Prats i Gil; Ana Marín i Blanco (Revista Catalana de Pedagogia, 2016)
Aquest article exposa les accions i els resultats assolits en els dos anys de funcionament del Programa de Millora i Innovació en la Formació de Mestres, impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya. S’hi expliquen i s’hi valoren algunes de les mesures adoptades per millorar-ne el model, s’hi exposen altres actuacions liderades pel Programa i s’hi anuncien alguns dels reptes de futur per a la formació inicial de mestres.