Resoluties der Staten-Generaal - A.H. Huussen jr. (BMGN: Low Countries Historical Review, 1986)
A.Th. van Deursen, Resolutiën der Staten-Generaal. Nieuwe reeks 1610-1670, I, 1610-1612, II, 1613-1616 J. Smit, Resolutiën der Staten-Generaal. Nieuwe reeks 1610-1670, III, 1617-1618 J. Smit, J. Roelevink, Resolutiën der Staten-Generaal. Nieuwe reeks 1610-1670, IV, 1619-1620 J. Roelevink, Resolutiën der Staten-Generaal. Nieuwe reeks 1610-1670, V, 1621-1622