HT22 Fare Hipokampal Hücre Hattının Nöronal Farklanma Besiyerine Verdiği Apoptotik Tepkinin Ölçülmesi - Derya Yetkin; Ayla Batu Öztürk; Nail Can Öztürk (Sakarya Tıp Dergisi, 2023)
Amaç: Bu çalışmanın amacı nörobiyoloji çalışmalarında sıkça kullanılmakta olan HT22 fare hipokampal hücre hattının nöronal farklılaşma modeli olarak kullanılabilirliğinin anlaşılması için standart bir farklandırma besiyerine farklı sürelerde verdiği apoptotik cevabın sınanmasıdır.