Організаційно-педагогічні аспекти формування інформаційної компетентності майбутнього перекладача - Ростислав Тарасенко (Освітній вимір, 2014)
Тарасенко Р. А. Організаційно-педагогічні аспекти формування інформаційної компетентності майбутнього перекладача.