Nous horitzons. Afectació de la Sentència a altres estatuts d'autonomia - Nuevos horizontes. Afectación de la Sentencia a otros estatutos de autonomía - Victor Ferreres (Revista Catalana de Dret Públic, 2010)
L’impacte de la Sentència sobre altres estatuts (465-468) Víctor Ferreres Comella El impacto de la Sentencia sobre otros estatutos (471-474) Víctor Ferreres Comella