УЧАСТЬ ГРОМАДЯН У ДІЯЛЬНОСТІ НЕДЕРЖАВНИХ ПЕНСІЙНИХ ФОНДІВ: ПРОБЛЕМИ І МОТИВАЦІЯ - O. Dymnich; T. Stetsyuk; D. Gamankov; L. Parcheta (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 2021)
Анотація. Метою статті є ґрунтовний аналіз сучасного стану ринку недержавного пенсійного страхування України, характеристика основних підходів біхевіористичної теорії фінансів і пропозиції щодо їх використання у вітчизняній практиці.