Grúň, L.: Dejiny daní, poplatkov a cla - Alena Pauličková (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2001)
Recenze publikace - Grúň, L.: Dejiny daní, poplatkov a cla Bratislava, vydavateFstvo HOLOPRINT 2000, strán 156