Властивості спряжених функцій у гіперкомлексному просторі - Mariia Stefanchuk (Pracì Mìžnarodnogo Geometričnogo Centru, 2017)
У даній роботі вводиться поняття лінійно опуклих та спряжених функцій у n-вимірному гіперкомплексному просторі Hn, досліджуються їхні властивості.