Poročilo o delovanju študentske sekcije DAHŠ v letih 2003–2005 - Neža Sagadin (Keria: Studia Latina et Graeca, 2006)
V začetku študijskega leta 2003/04 smo po zgledu prejšnjih generacij pripravili uvodno srečanje za prve letnike.