La flora del Pirineu : consultes de botànica a través d’internet - Gerard Carrión (Ciències, 2007)
La flora del Pirineu ara es pot estudiar amb l’ajut d’una guia botànica dissenyada per a identificar 638 espècies diferents que es poden observar en set itineraris que van des de Colera fins a Núria. També es poden fer cerques pel nom popular i pel nom científic. Es poden trobar a la web de l’autor, juntament amb una descripció de cadascun dels itineraris i dels elements històrics i arquitectònics que s’hi poden localitzar.