Kan datamaskiner tenke? - Einar Duenger Bøhn (Norsk Filosofisk Tidsskrift, 2023)
Sammendrag Kan maskiner tenke? I denne artikkelen forsøker jeg, ved å bygge på noen nyere klassiske tekster, å gi en skisse av en forklaring på hvorfor maskiner ikke kan tenke som oss mennesker. Forklaringen sier også noe viktig om oss mennesker.