حسگرهایی که برای براورد کوانتومی از دور قابل استفاده هستند - حسین رنگانی جهرمی; سید محمد حسینی; مهدی امنیت‌طلب (Iranian Journal of Physics Research, 2022)
حسگرهای کوانتومی نسبت به مشابه کلاسیکی خود برتری قابل ملاحظه‌ای دارند، لذا کاربرد عملی آنها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. اما در بسیاری از سناریو‌های عملی، امکان اندازه‌گیری یا براورد از فواصل نزدیک وجود ندارد و امنیت فرایند را دچار مخاطره می‌کند. در این مقاله، با کمک و الهام از فرایند ترابرد کوانتومی، طراحی حسگری را پیشنهاد می‌دهیم که از دور، پارامتر کد شده در حالت کوانتومی یک سامانه کوانتومی، را براورد می‌کند. نشان خواهیم داد چگونه کنترل نوفه‌های کلاسیکی و کوانتومی که حسگر را تحت تأثیر قرار می‌دهند، می‌تواند براورد را بهبود ببخشد. به علاوه، نحوۀ پیاده‌سازی عملی این پروژه نیز دقیقا مورد بحث قرار خواهد گرفت