Utveckling av temperaturreguleringskapacitet hos renkalvar - P. Soppela; M. Nieminen; S. Saarela; R. Hissa (Rangifer, 1984)
Utveckling av temperaturregleringskapacitet hos nyfodda renkalvar undersöktes vid Paliskuntain Yhdistys (Foreningen for Renbeteslagen) försoksstation i Kaamanen under maj-juli 1981-82.