Вплив міжнародних санкцій на виробничі та експортні можливості військово-промислового комплексу Російської Федерації - Vitaly Begma; Volodymyr Shemaev; Denis Radov; Andrey Onofriychuk; Vitaliy Onofriychuk; Polina Tolok (Social Development & Security, 2022)
Мета роботи: оцінка впливу міжнародних санкцій на виробничі та експортні можливості військово-промислового комплексу РФ.