Особливості зовнішньомовленнєвих операцій розповідного мовлення дітей старшого дошкільного віку - Юлія Кролівець (Психолінгвістика, 2022)
Мета. Мета дослідження полягала у виявленні стану й рівнів розвитку зовнішньомовленнєвих операцій лексико-граматичного структурування розповідного мовлення дітей старшого дошкільного віку.