Alkotmányos rendőrségi működés és rendőrszakmai belső ellenőrzés - Gábor Gecse (Belügyi Szemle, 2012)
A közhivatalok hatékonyságának és a belső ellenőrzés szerepének meghatározását követően a szerző értékeli, hogyan lehet ezeket a célokat az alkotmányos követelmények betartása mellett elérni.