ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДОЛОГІЇ ДИСКУРС-АНАЛІЗУ ПРИ ДОСЛІДЖЕННІ КОМУНІКАТИВНОЇ ПОЛІТИКИ ДЕРЖАВИ У СУЧАСНОМУ ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ - Olha Vysotska (Вісник НЮУ імені Ярослава Мудрого: Серія: Філософія, філософія права, політологія, соціологія, 2023)
У статті розкрито особливості застосування методології дискурс-аналізу при дослідженні комунікативної політики держави в сучасному інформаційному просторі. Доведено, що державно-політична реальність є багатовимірним феноменом, де політичний дискурс становить основу уявлень людини про ціннісні та культурно-історичні аспекти реалізації  моделей владних відносин. Відзначено потенціал дискурсу стратегічних комунікацій в контексті вибудовування комунікативної політики держави.