Šoukal, J., Drápal, D., Lukovský, Z.: Řízení a rozhodování v trestních věcech mladistvých - Vladimír Kratochvíl (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2001)
Recenze publikace - Šoukal, J., Drápal, D., Lukovský, Z.: Řízení a rozhodování v trestních věcech mladistvých 1. vyd., Praha, IFEC 2000, 96 s.