Pärjäin – tiennäyttäjä kansalaisen hyvinvointipolulla? - Elina Rajalahti; Hanna Tuohimaa; Tarja Meristö (Finnish Journal of eHealth and eWelfare, 2013)
Kansalaisen on joskus vaikea löytää eri toimijoiden palveluvalikoimasta niitä palveluita, jotka vastaavat juuri hänen tarpeisiinsa. Tarvitaan uudenlaisia ratkaisumalleja, jotta henkilökohtaisuus, aika‐ ja paikkariippumattomuus, kansalaisten erilaiset kyvyt sekä uuden teknologian tuomat mahdollisuudet voidaan ottaa paremmin huomioon. Tekesrahoitteisessa OmaHyvinvointi‐hankkeessa (OHV) aikaisemmin kehitettyä Pärjäin‐konseptia sovelletaan ja kehitetään edelleen EAKR‐rahoitteisessa Pumppu‐hankkeessa kohti käytännön hyvinvointinavigaattoria, kansalaisen omaksi, arjen hyvinvoinnin tukijaksi.