Ocena skuteczności różnych form elektroterapii w leczeniu objawów zmian zwyrodnieniowych stawów kolanowych = Evaluating the effectiveness of different forms of electotherapy in the treatment the symptoms of knee osteoarthritis - Mariusz Baumgart; Agnieszka Kapsa; Magdalena Weber-Rajek; Agnieszka Radzimińska; Sebastian Szyper; Michał Szpinda; Walery Zukow (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Baumgart Mariusz, Kapsa Agnieszka, Weber-Rajek Magdalena, Radzimińska Agnieszka, Szyper Sebastian, Szpinda Michał, Zukow Walery. Ocena skuteczności różnych form elektroterapii w leczeniu objawów zmian zwyrodnieniowych stawów kolanowych = Evaluating the effectiveness of different forms of electotherapy in the treatment the symptoms of knee osteoarthritis. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(5):131-138. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.51333