ЗАРУБЕЖНЫЙ ОПЫТ РАЗВИТИЯ И ГОСУДАРСТВЕННОГО РЕГУЛИРОВАНИЯ ИННОВАЦИОННЫХ МАЛЫХ И СРЕДНИХ ПРЕДПРИЯТИЙ. - З. Д. Толтебаева; Б. А. Рахметов (Хабаршысы. Экономика сериясы, 2015)
Мақалада кейбiр дамыған жəне шапшаң дамып келе жатқан елдердiң шағын жəне ірі кəсіпорындар саласында инновацияны активтендіру жəне жаңа өңдеулерді жылдам коммерциялау процестерi, мемлекеттің барлық процестерге жүйелі келу қажеттілігін куəландырып, инновациялық қызметті халық шаруашылығының барлық салаларында жан-жақты ынталандыру Қазақстан экономикасын қарқынды жаңғыртуға негіз бола алатындығы қарастырылған.