MEDYA GÜNDEM KURMASI VE KAMUOYU: BİR BAĞLANTI VAR MI? - Zülfikar Damlapınar (Selçuk İletişim, 2014)
Bu bölümün ilk versiyonu Tokyo, Eylül 1983'te Uluslararası Kamuoyu ve İletişim Seminerinde sunuldu ve Mart 1984'te Kekio Üniversitesi İletişim Araştırmaları Enstitüsü Bülteni'nde yayınlandı. Semineri planlayan Kekio Üniversitesi Profesörü Yoııichi Ito'nun desteğine ve semire katılan meslektaşlarımın eleştirilerine teşekkür ederim.