Internet Archaeology News - Cèsar Carreras Monfort (Digithum, 2000)
La revista Internet Archaeology News s'adreça a un públic restringit, especialitzat en arqueologia i sobretot en aplicacions de caràcter informàtic i noves metodologies de treball. El fet que la revista neixi amb la voluntat d'ésser innovadora en el seu camp i molt especialitzada no treu que el nivell de les col·laboracions sigui de força qualitat gràcies a la política del equip editorial.