Η προσαρμογή στα ελληνικά μιας κλίμακας μέτρησης των στρατηγικών αντιμετώπισης αγχογόνων καταστάσεων - Ευάγγελος Χ. Καραδήμας (Ψυχολογία: το Περιοδικό της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας, 2020)
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF