Kadir Has Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Kuruluşu, Gelişimi ve Hizmetleri - Şule Yılmaz (Bilgi Dünyası, 2001)
Bu makalede Kadir Has Üniversitesi Cibali Merkez Kütüphanesi'nin kuruluşu. gelişimi, verdiği hizmetleri ve gerçekleştirmek istediği hedefleri anlatılmaktadır.