O poszukiwaniu wroga, gender i kształceniu nauczycieli z profesor Ewą Graczyk rozmawiają Piotr Stańczyk i Sylwester Zielka - Piotr Stańczyk; Sylwester Zielka (Ars Educandi, 2014)
Wywiad z Ewą Graczyk - rozmawiają Piotr Stańczyk i Sylwester Zielka.