Det Lykkelige Aarhus - Mattias Gori Olesen (Tidsskrift for Islamforskning, 2022)
På Aarhus Universitet er Arabisk- og islamstudier en selvstændig uddannelse, som er knyttet til Afdeling for Religionsvidenskab. Den 29. oktober 2021 afholdte afdelingen sit 30-års jubilæum. I den anledning præsenterede Mattias Gori Olesen denne tale om ‘ægteskabet’ mellem Arabisk- og islamstudier og Religionsvidenskab.