ORGANIZÁTOR INTEGROVANÉHO DOPRAVNÍHO SYSTÉMU A JEHO VÝZNAM - Jan Hrabáček; Pavel Drdla (Perner’s Contacts, 2010)
Příspěvek se zabývá problematikou vzniku, činnosti a kompetencím organizátora dopravní obslužnosti kraje, ve vyšší formě potom organizátor integrovaného dopravního systému na území kraje. Jsou zde uvedeny základní informace, které odůvodňují význam tohoto subjektu pro usnadnění činností ke zlepšení stavu dopravní obslužnosti.