بررسی برخی پیشایندها و پیامدهای شیفتگی به شغل در کارکنان شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون - مهدی بریاجی; عبدالزهرا نعامی; سید اسماعیل هاشمی (دست‌آوردهای روان‌شناختی, 2016)
هدف ازاین پژوهش تعیین نقش رهبری تحولی و منابع شغلی در پیش‌بینی شیفتگی به شغل و نیزتعیین رابطه شیفتگی به شغل با بهزیستی روانشناختی وخلاقیت سازمانی بود. شرکت‌کنندگان در پژوهش 221 نفر بودندکه از میان کارکنان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون با روش نمونه‌گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزارهای پژوهش شامل پرسشنامه‌های شیفتگی شغلی (باکر، 2008)، منابع شغلی (خانتاپولو، 2007)، رهبری تحولی کلی (کارلس، ویرینگ و مان، 2000)، بهزیستی روان‌شناختی(ریف، 1989) و خلاقیت سازمانی (ژو و گئورگ، 2001) بودند.برای تحلیل داده‌ها از ضریب همبستگی و رگرسیون چندگانه استفاده شد. نتایج نشان دادکه رهبری تحولی و منابع شغلی به ترتیب نقش معنی‌داری در پیش‌بینی شیفتگی شغلیدارند. همچنین، شیفتگی به شغل و ابعاد آن نیز روابط معنی‌داری با بهزیستیروانشناختی و خلاقیت سازمانی دارند. به علاوه، نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد کهجذب به شغل و لذت از شغل نقش بیشتری در پیش‌بینی بهزیستی روانشناختی و خلاقیتسازمانی دارند.