Charakterystyka postawy ciała dzieci w wieku przedszkolnym regionu bydgoskiego = Characteristics of body posture of Bydgoszcz region pre-school children - Monika Katarzyna Mieszkowska; Magdalena Kochanowicz; Michał Garbin; Grzegorz Srokowski; Maja Tomczyk; Elżbieta Piskorska (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Mieszkowska Monika, Kochanowicz Magdalena, Garbin Michał, Srokowski Grzegorz, Tomczyk Maja, Maciejewski Jerzy. Charakterystyka postawy ciała dzieci w wieku przedszkolnym regionu bydgoskiego =Characteristics of body posture of Bydgoszcz region pre-school children. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(8):637-652. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.61120