Tarihte ve Günümüzde Mehdilik - Abdurrahman Demirci (Mukaddime, 2016)
Kitap değerlendirmesine konu eser:Tarihte ve Günümüzde Mehdilik, Yrd. Doç. Dr. Mahmut ÇINAR, İstanbul: Rağbet Yayınları, 2013, 238 sayfa.