Рушання й стопоріння як енергокінематичні режими електроприводів промислових механізмів - D.I. Rodkin; О.А. Khrebtova; N.V. Zachepa; Yu.V. Zachepa (Elektrotehnìka ta Elektroenergetika, 2022)
Мета роботи. Провести аналіз чинних технічних термінів, що відповідають фізичним процесам в системі електропривода за час нетипових динамічних режимів. Виконати огляд можливих режимів в кінематичних ланках електропривода під час динамічних режимів, що можуть впливати на характер протікання перехідних процесів. Сформувати визначення технічних термінів, що характеризують реальні енергокінематичні режими під час рушання та пуску електропривода промислових механізмів, які раніше не розглядалися як не суттєві або як не існуючі.