PROBLEMATICA DEFINIRII CONCEPTULUI DE CARIERĂ ŞI DE PROIECTARE A CARIEREI - USM ADMIN (Studia Universitatis Moldaviae: Stiinte ale Educatiei, 2015)
Proiectarea carierei este un concept complex. Articolul traversează istoria modelării conceptelor de carieră şi de proiectare a carierei şi a teoriilor privind cariera în scopul delimitării conceptuale a termenilor sus-numiţi. Cuvinte-cheie: carieră, proiectare a carierei, profesie, orientare.