İzmir İktisat Kongresini Öğreniyoruz - Ayten Kiriş; Esra Sine İlhan; Neriman Tunç; Emine Tiriç (Araştırma Temelli Etkinlik Dergisi, 2011)
Bu makalede ilköğretim 8. Sınıf Türkiye Cumhuriyeti İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Dersi çerçevesinde İzmir iktisat Kongresi ile ilgili hazırlanan etkinlikler sunulmaktadır. Etkinlik, öğrencilerin aktif bir şekilde katılımlarıyla dersi öğrenmelerini amaçlamaktadır.