Karbon nanotüp katkılanmış TiO2’in elektriksel ve optik özellikleri - Seval Hale GÜLER; Ömer GÜLER (Pamukkale University Journal of Engineering Sciences, 2017)
Bu çalışmada, kimyasal buhar çöktürme metodu (CVD) ile sentezlenen karbon nanotüpler (KNT) titanyum dioksit (TiO2) matrisi içerisine ağırlıkça