Еуропалық одақ аясындағы азаматтық сот ісін жургізудің кейбір мәселелері.Некоторые проблемы гражданского судопроизводства в сфере Европейского Союза. - S. K. Аtahanova. (Хабаршы. Заң сериясы, 2016)
Аталған мақалада Еуропалық Одаққа кіретін елдердегі азаматтық сот өндірісінің кейбір ерекшеліктері қарастырылған. Автормен азаматтық сот өндірісіне қатысты Брюссельдік Конвенцияның нормаларына талдау жасалған. В данной статье рассматриваются некоторые особенности гражданского судопроизводства в странах входящих в Европейский Союз. Автор анализирует нормы Брюссельской конвенции касающиеся гражданского судопроизводства.