ارزيابي نرم‌افزارهاي اطلاعات بيمارستاني در پاسخ به نيازهاي دارویي بيماران جهت انجام مراقبت از خود - Fatemeh Rangraz Jeddi; Mehdi Shaeri; Mohammadreza Rezaiimofrad; Maryam Rangraz Jeddi (مدیریت اطلاعات سلامت, 2013)
مقدمه: در مراقبت بهداشتي جامع، بر آموزش و مراقبت از خود، بيش از درمان تأكيد می‌شود؛ این مراقبت به دنبال آن است كه با افزودن بر آگاهي بيماران، كسب استقلال در اخذ تصميمات و انجام اقدامات فردي، تسريع سير بهبود، تسهيل سازگاري با بيماري و افزايش كيفيت زندگي بیماران را در پي داشته باشد. این امر، مي‌تواند با توسعه‌ی فن‌آوري‌هاي نوين اطلاعاتي بهبود يابد. هدف پژوهش حاضر، ارزيابي نرم‌افزارهاي اطلاعات بيمارستاني در پاسخ به نيازهاي دارویی بيماران جهت انجام مراقبت از خود بود.