ПІДВИЩЕННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ЯК ЗАХІД ПОКРАЩЕННЯ МІЖНАРОДНОЇ МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Olena Shumkova; Valentyna Nechyporenko (Економіка та суспільство, 2021)
Стаття присвячена питанням підвищення комунікаційної ефективності як одного із заходів для удосконалення міжнародної маркетингової діяльності підприємства. Використання підприємством інструментів ефективної комунікаційної політики має сприяти підвищенню ефективності його міжнародній діяльності та підвищити конкурентоспроможність підприємства на міжнародному ринку. Метою статті є дослідження напрямків підвищення комунікативної ефективності міжнародної маркетингової діяльності підприємства за рахунок встановлення основних можливостей удосконалення елементів його веб-сайту. Дослідження було проведено на прикладі офіційного сайту АТ «Технологія» з застосуванням елементів SWOT-аналізу. Було визначено сильні та слабкі сторони, можливості та загрози функціонування сайту компанії та визначено основні напрямки для підвищення його функціонування та ефективності комунікаційної діяльності підприємства у цілому.